Zendingen

Verzending van uw pakket

Pakketten worden doorgaans binnen 1 werkdag na ontvangst van uw betaling verzonden via PostNL of DHL naar uw thuisadres. U krijgt van ons een trackingnummer waarmee u uw pakket online kunt volgen. 

U kunt er ook voor kiezen om uw pakket rechtstreeks naar een PostNL pakketpunt te sturen, zodat u het daar kunt ophalen wanneer het u uitkomt. U kunt uw pakketpunt in de buurt opzoeken bij de verzendopties tijdens het afronden van uw bestelling.

PostNL is de pakketdienst die onze voorkeur heeft, maar soms zijn wij genoodzaakt om uw pakket te versturen met een andere transporteur zoals DHL, DPD of GLS. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Bij volumineuze goederen of goederen met een afwijkende afmeting bekijken wij per bestelling welke transporteur het best geschikt is.

Verzendkosten binnen Nederland

Verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht. Tot en met 20kg zijn de verzendkosten €5,95. Elke 20kg hierna kost €4,95.

Verzendkosten binnen België

Verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht. Tot en met 25kg zijn de verzendkosten €9,95. Elke 20kg hierna kost eveneens €9,95.

Leeftijdscontrole

Voor luchtbuksen, alarmpistolen, kruisbogen, handbogen is een leeftijdscontrole nodig. Deze producten mogen alleen verkocht mogen worden aan personen die 18 jaar of ouder zijn. Hiervoor is een kopie van een wettig legitimatiebewijs benodigd. Aan het einde van het bestelproces kunt u een kopie hiervan uploaden. Ook kunt u deze toesturen per e-mail, app* of per post.

Kogelkoppen

Het is geen probleem om kogelkoppen te versturen binnen Nederland en België. Het tarief hiervoor is gelijk aan de gebruikelijke verzendkosten zoals hierboven vermeld. Voordat kogelkoppen worden opgestuurd controleren wij eerst uw verlof of jachtakte. Aan het einde van het bestelproces kunt u een kopie hiervan uploaden. Ook kunt u deze toesturen per e-mail, app* of per post.

Kruit, slaghoedjes en munitie

Wij versturen kruit, slaghoedjes en munitie alleen binnen Nederland. Elke vrijdag versturen wij deze goederen. U kunt tijdens uw bestelling een gewenste afleverdag doorgeven voor de komende week. U dient op de afleverdag de gehele dag aanwezig te zijn om de goederen in ontvangst te nemen. Bent u niet aanwezig of moet de transporteur wachten, dan brengt de transporteur kosten in rekening. Wij zijn genoodzaakt om deze aan u door te berekenen.

Voordat deze goederen worden opgestuurd controleren wij eerst uw verlof, jachtakte en/of WECG-erkenning. We versturen deze goederen alleen naar het adres vermeld op deze documenten. Aan het einde van het bestelproces kunt u een kopie hiervan uploaden. Ook kunt u deze toesturen per e-mail, app* of per post.

Verzendkosten hiervoor bedragen:
€29,95 voor maximaal 20kg.
€59,95 voor maximaal 40kg.

Pallettransport

Zware goederen versturen wij per pallettransport. Elke vrijdag versturen wij deze goederen. U kunt tijdens uw bestelling een gewenste afleverdag doorgeven voor de komende week. U dient op de afleverdag de gehele dag aanwezig te zijn om de goederen in ontvangst te nemen. Bent u niet aanwezig of moet de transporteur wachten, dan brengt de transporteur kosten in rekening. Wij zijn genoodzaakt om deze aan u door te berekenen. De kosten voor pallettransport bedragen:
€69,95 voor maximaal 300kg.
€79,95 voor maximaal 700kg.
€99,95 voor maximaal 1400kg.

Vuurwapens

Aan het versturen van vuurwapens zijn voorwaarden verbonden. Wij verzoeken u om contact op te nemen, dan kunnen we de mogelijkheden samen met u doornemen.

Waddeneilanden

Bovenstaande tarieven voor kruit, slaghoedjes, munitie en pallettransport zijn niet van toepassing op de waddeneilanden. Transporteurs rekenen een toeslag hiervoor. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij zijn u graag van dienst.

* Bijvoorbeeld whatsapp, telegram, signal etc.